pondělí 29. října 2012

Moje zvířátka

Mám 2 psy, 1 koně, kočku a fretku
 
  Mám 2 psy jmenují se Picola a Bella. Jsou hravý a hodný. Belle je 8 let je to plemeno Bílého Švýcarského ovčáka a Picole je 1 rok je to plemeno Pražského krisaříka. Jsou to miláčci Picola
už rozkousala 3 plyšáky. Bella je velmi mazlivá, krásná a občas i hravá. Pikola se s Bellou i honí, jednou když se honili, chtěla Pikola udělat otočku, ale  nepovedla se jí. Takže jí Bella trochu chytla za zadeček. Bella znamená česky krásná a Picola je česky malá obě dvě jména jsou z italštiny.


Bella

Nynější podoba Belli

 







Picola






   Máme také jednoho koně jménem Niwa plemene Polského koně. Je to bývalý  parkurový kůň, protože má nemocnou nohu. Občas trochu zlobí. A i přes to, že je nemocná líta po výběhu jako hříbě a to jí je 12 let.
Niwa
                                                       
  
     Také máme kočku Mendy je to plemeno Brické bílé kočky je jí už 14 let. Občas když jí začne všechno svědět tak lítá po bytě, jako šílená a my říkáme, že jí to zase popadlo a chová se jako koťátko.                                                                                                                                                                                                             


Mendy

Dále máme Fretku jménem Findýsek. Tomu je 5 let, hraje si s Picolou nebo také s míčkem. Je to zlobílek. Pořád utíká a když uvidí, že se ho někdo bojí tak ho honí nado ho nemá rád takže ho kousne.
                                                 

Mám ráda všechny stejně, protože jsou  všichni užiteční a hraví. Například Bella hlídá, pikolka si s náma hraje a taky trochu hlídá ,Mendy se s náma mazlí, Findýsek si hraje a mazlí se a Niwa nás vozí .                                                        

Žádné komentáře:

Okomentovat